Siti daje 100 miliona za trio

Mančester Siti spreman je da potroši 100 miliona evra na transfere Davida Silve (Valensija), Edina Džeke (Volfsburg) i Jaje Turea (Barselona).

Izvor: AK

Utorak, 29.06.2010.

10:53

Default images

Ujedno, “građani” bi mogli da odustanu od dovođenja engleskog reprezentativca Džejmsa Milnera jer Aston Vila traži 28 miliona evra, deset više od ponuđenih.

Najbliži “Istlendsu” je Ture, reprezentativac Obale Slonovače kojem je Barselona već dozvolila da traži novi klub, a Katalonci bi za njega mogli da dobiju 28 miliona evra, prenosi “Miror”. U Sitiju igra njegov brat Kolo.

Silva je trenutno fokusiran na reprezentaciju koju u utorak očekuje okršaj sa Portugalom. Pretpostavlja se da bi Siti morao da izdvoji 30 miliona evra ukoliko želi da Valensija pusti 24-godišnjeg igrača.

Cilj Sitija je i napadač Volfsburga, bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko koji je protekle sezone postigao 27 golova na 46 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: