Danilović: „Ne menjamo ambicije“

Predsednik Partizana Predtag Danilović istakao je mogući odlazak Duška Vujoševića sa klupe crno-belih ne menja ambicije kluba.

Izvor: JT

Petak, 25.06.2010.

09:53

Default images

Vujošević je sve bliži odlasku u moskovski CSKA, a upitan da li je dogovor postignut Danilović je istakao da su pregovori u toku.

„Dule je i prethodnih godina bio na meti mnogih kluibova, postavljao je zahtevne uslove kako bi odbio zainteresovane. Poziv iz Rusije je, ipak, nešto što niko ne bi mogao da odbije. Međutim, ništa ne prejudiciramo dok se dogovor ne postigne“, rekao je Danilović.

Odmah pošto se proširila vest da Vujošević prelazi u CSKA počela su nagađanja i da će Danilović napustiti crno-beli tabor.

Ostajem. Partizan je sistem koji traje godinama i koji funkcioniše bez obzira na to ko je trener ili predsednik kluba- Zajedno smo bili važan deo kluba, kao i dvojevremeno Obradović i Kićanović. Vujošević je tokom ove decenije, a i ranije, bio bitan deo sistema, ali njegov eventualni odlazak neće promeniti naše ambicije. Ukoliko se dogovori sa CSKA, brzo ćemo objaviti model po kome ćemo dalje raditi“, naglasio je predsednik Partizana.

Danilović je, takođe, istakao da je Vujošević zaslužio ponudu kakvu je dobio od Moskovljana.

Ukoliko bi postigao dogovor sa CSKA pod uslovima koji se pominju bio bih izuzetno srećan. On je više nego zaslužio da dobije takvu ponudu od tako velikog kluba kakav je CSKA“, rekao je Danilović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: