B92: Vujošević preuzima CSKA?

Trener Partizana Duško Vujošević blizu je dogovora sa moskovskim CSKA, o preuzimanju klupe jednog od najvećih evropskih klubova, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.06.2010.

01:15

Default images

Trofejni trener koji je sa "crno-belima" upravo završio jednu od najuspešnijih sezona u istoriji kluba, blizu je finalizacije dogovora sa čelnicima višestrukog prvaka Evrope, koji je bio i protivnik Partizanu u borbi za treće mesto na F4 u Parizu.

Prema više izvora, pregovori Vujoševića i "armejaca" intenzivirani su u poslednjih nekoliko dana, a u pitanju je trogodišnji ugovor,vredan izmedju 4 i 5 miliona evra.

Nakon završnice domaćeg šampionata, Vujošević je na konferenciji za štampu izjavio: "Moja egzistencija ovde nije obezbeđena. Ako bude došla ponuda koja se ne odbija, u dogovoru sa klubom bih je prihvatio" i dodao : "Stalno se priča o Partizanovom sistemu. Taj sistem ima veze samnom utoliko što sam ga ja postavio. Ali on će funkcionisati i bez mene, jer Partizan ne zavisi od jednog čoveka".

Da li su ove reči Vujoševića bile svojevrsno proročanstvo ili ne, tek voditi slavni moskovski klub je veliki izazov za svakog trenera. I pored smanjenog budžeta "armejaca" nema sumnje da će CSKA i naredne sezone biti jedan od pretendenata za najviši plasman u EL.

Kostur tima čine sjajni Šiškauskas, Lengdon, iskusni Holden, Smodiš, ali i nekolicina ruskih igrača, na čelu sa Viktorom Hrjapom i Sašom Kaunom, koji su u prethodnoj sezoni bili domaći stubovi tog tima.

Pojedini beogradski mediji u četvrtak, nakon inicijalne vesti B92 koja je objavljena u 01.15 h, već se bave Vujoševićevim naslednikom na klupi crno-belih.

Kao mogući naslednici pominju se dosadašnji pomoćnik Vlada Jovanović, ali i Aleksandar Đorđević...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

228 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: