Krstajić: "Moramo dalje"

Kapiten fudbalera Partizana Mladen Krstajić rekao je da ne poznaje jermenski Pjunik, protivnika u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.06.2010.

13:39

Default images

Krstajić je dodao da crno-beli, kao favorit, imaju imperativ pobede.

"Iskreno, ne poznajem protivnika. Čuo sam, naravno, za Jermeniju, ali ne i za Pjunik. Najvažnije je da se mi fižicki dobro spremimo i da budemo zdravi pred te utakmice. Ovih dana ćemo sigurno dobiti neke podatke, moći ćemo da vidimo njihove dobre i loše strane", rekao je Krstajić za sajt Partizana.

Pjunik je prošle sezone u drugom kolu kvalifikacija poražen od zagrebačkog Dinama: u Jermeniji je bilo 0:0, a u Zagrebu je hrvatski šampion slavio sa 3:0.

"Prvi mečevi su uvek nezahvalni... Prošla sezona bila je naporna, a potom smo imali kratak odmor. Ipak, ove utakmice moramo da dobijemo. Poštujemo protivnika, ali imamo kvalitet za prolaz dalje", naveo je Krstajić.

Prva utakmica igraće se u Beogradu 13. ili 14. jula, a revanš je sedam dana kasnije u Jerevanu.

"Bilo bi bolje da prvu utakmicu igramo tamo, jer bi onda imali revanš meč pred svojim navijačima. Pokušaćemo da već u prvoj utakmici ostvarimo što bolji rezultat kako bi mirnije otputovali na revanš", naveo je odbrambeni fudbaler crno-belih.

Fudbaler sredine terena Saša Ilić ocenio je da je Partizan izvukao možda i najtežeg rivala u ovoj fazi kvalifikacija.

"Pjunik spada u sovjetsku školu fudbala, a ona je bila poznata po ekipama koje su izuzetno fizički spremne. Imao sam iskustva sa ekipama iz Jermenije i zadavali su nam dosta muka. Pred nama nije lak zadatak, ali shodno visokim ambicijama ovo je prepreka koju moramo da preskočimo", zaključio je Ilić.

Od raspada SSSR-a, Pjunik je 12. puta bio prvak Jermenije, a pet puta je osvajao nacionalni kup.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: