Ljubičić igra protiv Srbije

U timu Hrvatske u duelu četvrtfinala Dejvis kupa protiv selekcije Srbije ipak će se naći i Ivan Ljubičić.

Izvor: JT

Nedelja, 20.06.2010.

11:19

Default images

Ljubičić se još pre tri godine oprostio od nacionalnog tima, ali se za povratak odlučio zbog problema sa povredama Iva Karlovića i Marija Ančića pred meč u Splitu, od 9. do 11. jula.

Karlović je zbog povrede ahilove tetive otkazao učešće na Vimbldonu, dok Ančića još uvek muči povreda leđa, pa je i njegovo učešće u meču protiv Srbije pod znakom pitanja.

Skladno dogovoru, nakon što je Karlović otkazao Vimbldon, Ljubičić je odlučio da igra protiv Srbije“, rekao je portparol Hrvatskog teniskog saveza Igor Rajković.

Ljubičić je do sada u Dejvis kupu odigrao 35 mečeva, od kojih je na 23 došao do trijumfa, a takođe je najzaslužnijišto je Hrvatska 2005. godine osvojila ’salataru’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: