Novicki ne igra na SP u Turskoj?

Najbolji igrač košarkaške reprezentacije Nemačke Dirk Novicki nije se našao na spisku od 16 igrača selektora Dirka Bauermana za predstojeće Svetsko prvenstvo.

SOIzvor: B92, fiba.com Nemačka
Podeli

Novicki, koji je propustio EP u Poljskoj, najavio je da će igrati na u Turskoj nakon što je Nemačka dobila ‘vajld-kard’, ali još nije potvdio učešće

U zvaničnom saopštenju Savez Nemačke nije spominjao Novickog, kao ni njegovog kolegu iz NBA lige Krisa Kamana.

Nemci se okupljaju sledećeg meseca u trening-kampu na Majorci, a Bauerman računa na 16 igrača:

Štefan Haman, Luka Štajger, Demond Grin, Jasin Idbihi, Hajko Šafarcik, Robin Benzing, Per Ginter, Filip Švetelm, Čed Teper, Konrad Visocki, Elijas Heris, Jan Hendrik Jagla, Johanes Štraser, Tim Olbreht, Tibor Plajs i Kristofer Meknoton. Iskusni Partik Femerling će se priključiti u slučaju povreda.

Nemačka će na SP u Turskoj biti u grupi sa Srbijom, Jordanom, Argentinom, Australijom i Angolom.

Sport

Preminuo Manute Bol

Bivši košarkaš Manute Bol, koji je sa visinom od 230 centimetara nekada bio najviši igrač NBA lige, preminuo je u 47. godini.

NBA subota 19.06. 23:54 Komentara: 30

Kjuel: Crveni karton me je uništio

Australijski fudbaler Hari Kjuel istakao je da je potpuno uništen nakon što je dobio crveni karton u meču protv Gane (1:1) na Svetskom prvenstvu.

Fudbal subota 19.06. 23:22

Endi Mari naslednik Freda Perija?

Velika Britanija od 1936. godine i trijumfa Freda Perija čeka na domaćeg pobednika Vimbldona, najprestižnijeg teniskog turnira na svetu.

Tenis subota 19.06. 21:57
strana 1 od 3 idi na stranu