Novicki ne igra na SP u Turskoj?

Najbolji igrač košarkaške reprezentacije Nemačke Dirk Novicki nije se našao na spisku od 16 igrača selektora Dirka Bauermana za predstojeće Svetsko prvenstvo.

Izvor: SO

Subota, 19.06.2010.

18:17

Default images

Novicki, koji je propustio EP u Poljskoj, najavio je da će igrati na u Turskoj nakon što je Nemačka dobila ‘vajld-kard’, ali još nije potvdio učešće

U zvaničnom saopštenju Savez Nemačke nije spominjao Novickog, kao ni njegovog kolegu iz NBA lige Krisa Kamana.

Nemci se okupljaju sledećeg meseca u trening-kampu na Majorci, a Bauerman računa na 16 igrača:

Štefan Haman, Luka Štajger, Demond Grin, Jasin Idbihi, Hajko Šafarcik, Robin Benzing, Per Ginter, Filip Švetelm, Čed Teper, Konrad Visocki, Elijas Heris, Jan Hendrik Jagla, Johanes Štraser, Tim Olbreht, Tibor Plajs i Kristofer Meknoton. Iskusni Partik Femerling će se priključiti u slučaju povreda.

Nemačka će na SP u Turskoj biti u grupi sa Srbijom, Jordanom, Argentinom, Australijom i Angolom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: