Nemačka - Srbija, utakmica istine

U petak se na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi igraju tri meča, a od 13 časova i 30 minuta u grupi D sastaju se Nemačka i Srbija.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.06.2010.

23:31

Default images

Posle poraza od Gane Srbija više nema pravo na grešku, selektor Antić i svi reprezentativci žele pobedu, prvu posle 48 godina protiv Nemačke na zvaničnim utakmicama.

“Ne smemo da dozvolimo da nas teret koji nosimo spreči da postignemo svoj cilj", rekao je Antić. "Ova utakmica je momenat da pokažemo da li smo pravi ili nismo", izjavio je Zoran Tošić.

Fudbalske reprezentacije Slovenije i SAD-a u petak od 16h igraju meč drugog kola C grupe Svetskog prvenstva, dok program zatvaraju Engleska i Alžir u grupi C sa početkom od 20.30h na stadionu Grin Point u Kejptanu.

Sve o Svetskom prvenstvu u Južnoja Africi pročitajte na našem specijalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: