Barli novi menadžer Kristal Palasa

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Škotske Džordž Barli novi je menadžer Kristal Palasa, kluba koji se talkmiči u engleskom Čempionšipu.

Izvor:

Četvrtak, 17.06.2010.

18:27

Default images

Barli (54) je na klupi Kristal Palasa zamenio Pola Harta čiji je ugovor istekao na kraju sezone.

Njegov pomoćnik biće bivši napadač londonskog kluba Dagi Fridman. Barli je legendarni fudbaler i menadžer Ipsviča. Kao menadžer (1994-2002) 2000. godine doveo je Ipsvič u Premijer ligu, a u narednoj sezoni Ipsvič je zauzeo petu pociziju na tabeli.

Barli je sa Ispvičom igrao i u Srbiji u Intertoto kupu protiv smederevskog Sartida.

Kristal Palas je ove sezone u poslednjem kolu Čempionšipa izbegao ispadanje u treću ligu.

Barli je trenirao i Derbi Kaunti, Harts i Sautempton, a bez posla je od novembra, kada je dobio otkaz u reprezentaciji Škotske. Kao igrač igrao je na pociziji desnog beka, a u Ipsviču je proveo 12 sezona (1973-1985). Dres reprezentacije Škotske oblačio je jedanaest puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: