Bubalo: "20:0 ako Hemofarm ne dođe"

Hemofarm će izgubiti utakmicu službenim rezultatom i biće kažnjen sa 425.000 dinara ukoliko se igrači ne pojave u hali Pionir za treći meč finala sa Partizanom.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.06.2010.

15:11

Default images

Vrščani su već najavili da neće doći u Beograd, a kao razlog su naveli bezbednosne razloge i neujednačen kriterijum suđenja.

“Ako se Hemofarm ne pojavi, utakmica će biti registrovana službenim rezultatom 20:0 za Partizan, a Vršcani će biti kažnjeni i sa 5.000 bodova, jer je to ipak meč za titulu prvaka države”, rekao je Tihomir Bubalo, komesar lige.

Ipak, sačekaćemo do petka da vidimo šta će biti. Ne možemo da procenjujemo da li će igrači Hemofarma doći ili ne. Ko zna, možda se pojave”, izjavio je Bubalo.

Prema pravilniku Superlige, jedan bod vredi 85 dinara. Košarkaška Superliga kaznila je ranije danas novčano ukupno 18 igrača dva kluba i Hemofarm zbog incidenta na tribinama.

Finalna serija plej-ofa Superlige igra se na tri pobede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

138 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: