Bubalo odredio kazne

Komesar Košarkaške lige Srbije Tihomir Bubalo odredio je kazne zbog tuče na terenu tokom meča Hemofarm – Partizan.

Izvor: MT

Četvrtak, 17.06.2010.

11:29

Default images

Po dva igrača oba kluba kažnjeni su sa po 1.000 bodova, dok su preostalih sedam igrača iz svake ekipe kažnjeni sa po 500 bodova.

Igrači Partizana Aleks Marić i Aleksandar Rašić, kao i njihove kolege iz Hemofarma Raško Katić i Goran Jagodnik kažnjeni su sa po 1.000 bodova, odnosno 85.000 dinara pošto svaki bod vredi 85 dinara.

Po sedam igrača Hemofarma i Partizana kažnjeno je sa po 500 bodova, odnosno sa po 42.500 dinara.

Tu kaznu platiće igrači Partizana Stefan Sinovec, Dušan Kecman, Strahinja Milošević, Petar Božić, Slavko Vraneš, Aleksandar Mitrović i Branislav Đekić. U Hemofarmu će bez 42.500 dinara ostati Bogdan Obrenović, Milan Mačvan, Marko Šutalo, Danilo Anđušić, Miloš Borisov, Boban Marjanović i Uroš Petrović.

Košarkaški klub Hemofarm moraće da plati i 1.000 bodova, odnosno 85.000 dinara zbog incidenata u gledalištu, odlučio je Bubalo.

Bubalo je izneo pohvale za arbitre meča.

Odlično su se poneli, stajali su sa strane, pamtili ko je sve bio uključen u incident i na kraju reagovali. Nije bilo razloga za prerani kraj utakmice, jer su se strasti smirile i opet su se stekli uslovi za igru“, rekao je Bubalo.

Todorić: „Znam pozadinu svega“

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić izjavio je kako su mu poznati uzroci incidenta, ali nije želeo da ih navodi pre kraja finalne serije.

Sezona je naporna i duga, mnogi igrači su iscrpljeni, a i ovo nam je već sedmi-osmi duel sa Hemofarmom. Na žalost, naboj se osetio već na prvom meču, a rasplamsao se u Vršcu. Iako znam pozadinu svega ovoga neću ništa da pričam dok se serija ne završi, a kada sve bude gotovo i kada se odluči ko će biti prvak Srbije, onda mogu da iznesem svoje mišljenje o incidentu

Košarkaš ’crno-belih’ Lorens Roberts „spustio je loptu“, izjavivši kako su tenzije u finalu normalne.

Tenzije u finalu su nešto normalno. Možda smo malo prekrdašili, ali na sreću koliko-toliko veći incident je sprečen. Nećemo više da razmišljamo i govorimo o tome, okrećemo se trećem meču i rezultatu na terenu, kako bi uspelo još jednom da pred našim navijačima savladamo Hemofarm i osvojimo titulu“, rekao je Roberts.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: