Diara bira između tri kluba

Prema pisanju dnevne sportske štampe, napadač Partizana Lamin Diara trenutno bira između tri kluba gde će da nastavi karijeru.

Izvor: B92

Utorak, 15.06.2010.

14:51

Default images

Kako „Sportski žurnal“ navodi, Diara je blizu dogovora sa Gacijantepom, dok „Sport“ kao moguće destinacije navodi Katar i Egipat.

Gacijantep je u zimskom prelaznom roku bio blizu dovođenja Diare, ali se čelnici beogradskog i turskog kluba nisu dogovorili oko dinamike isplate.

Suma koja je tada bila u opticaju iznosila je oko 1,7 miliona evra, a trenutno nije poznato koliko ’crno-beli’ u ovom momentu traže za svog centarfora.

Takođe, „Sport“ navodi da agencija koja zastupa Senegalca pregovara trenutno sa dva najpoznatija egipatska kluba, Al Ahlijem i Zamalekom, kao i sa Katarom iz Dohe.

Istovremeno, Partizan bi mogao da ostane i bez Portugalca Almamija Moreire, koji je trenutno u pregovorima sa neimenovanim holandskim i nemačkim klubom.

Očekuje se da tokom utorka u Zemunelo, gde je Partizan počeo pripreme za novu sezonu, stigne i bivši igrač Partizana, Ivan Stevanović, koji bi sledeće sezone igrao kao pozajmljen igrač Sošoa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: