Počinje SP u Kjokušinkai karateu

U španskom gradu Estepona 19. i 20. juna biće održano treće Svetsko prvenstvo u Kyokushinkai karateu (IKO-Matsushima).

Izvor: B92

Utorak, 15.06.2010.

13:50

Default images

Na ovom izuzetno jakom takmičenju nastupiće čak 232 takmičara iz 60 zemalja on Novog Zelanda do SAD. Naša selekcija će imati šest predstvnika, a zanimljivo je da će i predsednik saveza Vojkan Bižić izaći na tatami. Ostali predstavnici naše zemlje su Filip Kuduz kategorija do 70kg, Dragan Nikolić, Marko Stojanović kategorija do 80 kg i Uroš Ivanović i Peđa Vučković apsolutna kategorija.

"Konkurencija je izuzetno jaka, o čemu govori veliki broj prijavljenih takmičara. Mi idemo u Španiju da stičemo nova iskustva, pošto je naš tim sastavljen od mladih i još nedovoljno iskusnih takmičara", rekao je Vojkan Bižić, Presednik Full contact kyokushinkai saveza Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: