Lučić: "Rešenja ili odlasci"

KK Crvena zvezda u utorak će održati sastanak Upravnog odbora na kome će se razmatrati brojna pitanja u vezi sa funkcionisanjem kluba.

Izvor: MT

Utorak, 15.06.2010.

09:33

Default images

Glavna tema sastanka biće stečaj, a predsednik Vladislav Lučić najavio je i analizu tek završene sezone.

Lučić je istakao da su u klubu uspeli da zaustave stvaranje novih dugova, tako da je Crvena zvezda trenutno dužna isto koliko je bila u momentu kada je došla nova uprava.

Imaćemo ozbiljan sastanak Upravnog odbora, molim sve članove da dođu. Izvršićemo analizu sezone, oceniti da li je uspešna, napraviti nove smernice, jer je jasno da ne može ovako da se završi. Kada smo došli u klub zaustavili smo novo porinuće, a 30. juna, kada se bude podvlačila crta, dug će biti isti koliki smo zatekli“, istakao je Lučić.

Lučić je rekao da je svestan da pronalaženje rešenja neće biti jednostavan i brz posao, dodavši da će se na sastanku raspravljati i o timu za narednu sezonu. Takođe, Lučić je rekao da će u slučaju neuspeha, biti spreman da podnese ostavku.

Tražićemo hitna rešenja za spas, pa čak i po cenu ostavki ako ne uspemo u tome. Za ostavke uvek ima vremena, ne može iz ove situacije da se izađe preko noći. Većeras ćemo analizirati i kakva je situacija sa poveriocima, zauzeti stav šta ćemo sa timom za narednu sezonu“, rekao je predsednik Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: