Butulija: "Razmišljam o odlasku"

Trener rukometaša Crvene zvezde Igor Butulija izjavio je da razmišlja da ode iz kluba, "jer je finansijska situacija neizdrživa".

Izvor: MT

Ponedeljak, 14.06.2010.

14:13

Default images

"Razmišljam, ali mi karakter ne dozvoljava da se predam. Došao sam da radim i radim 24h sa željom da klub funkcioniše, da ima sistem rada, da deca potiču iz naše škole", rekao je Butulija.

Butulija je za agenciju "Beta" izjavio i kako želi da klub funkcioniše na duge staze, uz želju da političari i firme prepoznaju u koga treba da se uloži.

"Nisam hteo da se dogodi da se uloži veliki novac, kao što se događalo, da se osvoji titula u Srbiji a onda da se ne igra u Evropi", rekao je Butulija i dodao da više ne može da ćuti, jer se u drugim sportovima klubovi "razbacuju velikim parama".

"Rukomet isto ima Ligu šampiona i fajnal-for, koji u dva dana u hali gleda 50.000 ljudi. Rukomet je bio i biće kod nas treći sport, posle fudbala i košarke", rekao je.

Trener Crvene zvezde naglasio da očekuje da će firme i političari prepoznati u koga treba da se ulaže, ali i na kakav način treba da se navija.

"Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas javno se deklarisao kao zvezdaš, a onda je išao da gleda Partizan u završnici Evrolige, jer je predstavljao Beograd. To je za svaku pohvalu", rekao je Butulija.

Butulija je dodao da očekuje da i drugi tako počnu da se ponašaju.

"Političari treba da podrže klubove koji ulažu u mlade igrače, a firme da im finansijski pomognu", zaključio je Butulija i pohvalio Telekom koji godinama pomaže različite sportove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: