SP: Srbija - Gana (16.00h)

Reprezentacija Srbije će prvu zvaničnu utakmicu na Svetskom prvenstvu pod tim imenom odigrati u nedelju u Pretoriji protiv Gane.

Izvor: AK

Subota, 12.06.2010.

23:21

Default images

U skoro svim izjavama pred meč sa "crnim zvezdama“, reprezentativci Srbije istakli su da je taj susret najbitniji i da u ovom trenutku razmišljaju samo o njemu.

Selektor Radomir Antić izjavio je da je njegova ekipa sastavljena od šampiona koji će umeti da se izbori sa pritiskom koji nosi početak takmičenja na Svetskom prvenstvu u Johanesburgu i utakmica sa Ganom.

U nedelju se igraju još dva meča. Dan od 13.30h otvaraju Alžir i Slovenija, a od 20.30h igraju rivali Srbije, Nemačka i Australija. Opširnije na specijalu SP JAR 2010.

Radomir Antić:



Dejan Stanković:

 

Branislav Ivanović:

 

Trening Srbije:

 

Stadion Loftus Versfeld, Pretorija:

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: