Zimonjić i Nestor u polufinalu

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanadjanin Danijel Nestor plasirali su se u polufinale u konkurenciji dublova na Kvins turniru u Londonu.

Izvor: B92

Petak, 11.06.2010.

21:16

Default images

Oni su u četvrtfinalnom meču pobedili Marka Noulsa sa Bahama i Amerikanca Mardija Fiša sa 6:4, 6:2.

Srpsko-kanadski par će u borbi za finale igrati protiv Slovaka Karola Beka i Čeha Davida Skoha, koji su nadigrali švedsko-rumunsku kombinaciju Robert Lindštet/Horija Tekau takodje u dva seta – 6:3, 7:6.

Nouls i Fiš su nešto ozbiljniji otpor pružili samo u prvom setu, da bi u nastavku Zimonjić i Nestor pojačali tempo i zasluženo trijumfovali posle 55 minuta igre.

Ranije su plasman u polufinale dublova izborili najbolji srpski teniser Novak Djoković i Izraelac Džonatan Erlih pobedivši druge nosioce, Južnoafrikanca Veslija Mudija i Belgijanca Dika Normana sa 4:6, 7:6 (8:6), 10:3.

Protivnici Djokovića i Erliha u borbi za finale su Francuzi Žilijen Beneto i Mihael Lodra, pobednici nad Andrejom Golubjevim (Kazahstan) i Denisom Istjominom (Uzbekistan) - 6:4, 6:1.

Turnir u Londonu se igra za ukupan nagradni fond od 713.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: