Vidić posle SP ide iz Mančestera?

Agent Nemanje Vidića Paolo Fabri izjavio je da njegov klijent razmišlja o odlasku iz Mančester Junajteda po završetku Svetskog prvenstva.

Izvor: JT

Petak, 11.06.2010.

12:44

Default images

Posle nekoliko meseci negiranja da želi prelazak u neki od klubova u Španiji i Italija, informacija o mogućem odlasku Vidića procurela je od čelnika kluba sa „Old Traforda“.

Upravo zbog toga je Vidić otvoren za ponude i tek treba da odluči da li će ostati u redovima Junajteda naredne sezone.

Madridski Real je samo jedan od klubova koji je zaiteresovan da u svoje redove dovede srpskog reprezentativca, a čak je i menadžer Junajteda svojim kolegama rekao da misli da 28-godišnji neće ostati u Mančesteru.

Čekamo da nam Nemanja kaže šta želi. Mi čekamo pošto je sve na njemu. Sada je koncentrisan na Svetsko prvenstvo, tako da će tek po njegovom završetku doneti odluku o svojoj budućnosti. Od Mančester Junajteda smo zatražili da i one razmisle, a neki eventualni transfer moći će da bude realizovan tek posle Svetskog prvenstva“, rekao je Fabri.

Vidiću ugovor sa Junajtedom ističe tek za dve godine, a klub iz Mančestera obično upravo u tom stadijumu igračima počinje razgovore oko novih ugovora. Na primer,Vejn Runi je dobio garancije da će posle Svetskog prvenstva biti obavljeni pregovori oko nedeljne plate od 150.000 funti. Srpski reprezentativac, ipak, nije dobio takve garancije, a svi u Junajtedu su svesni da ove godine mogu da dobiju preko 30 miliona evra za njega ili da ne dobiju ništa kada mu istekne ugovor za dve godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: