U NLB ligi Bosna, Igokea ne igra

Sarajevska Bosna igraće sledeće sezone u NLB ligi a Igokea iz Aleksandrovca ostaje bez prilike da nastupi u regionalnoj ligi.

Izvor: B92

Petak, 11.06.2010.

11:33

Default images

I pored činjenice da su Aleksandrovčani igrali finale plej ofa posebna pozivnica poslata je Bosni, kako se navodi u objašnjenju, na osnovu dopisa iz Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine. Košarkaši Širokog osvojili su titulu prvaka a drugo mesto namenjeno predstavniku BiH pripalo je sarajevskim 'Studentima'.

"Očekivali smo da ćemo dobiti pozivnicu kao učesnici finala plej ofa. Uzdali smo se u dopis Košarkaškog saveza BiH u kojem se kaže da bi drugo mesto trebalo da pripadne finalisti," rekao je za Sport Darko Čubrilović i dodao da su u klubu "načuli da bi savez mogao da progura Bosnu"...

U regionalnom takmičenju učestvovaće 14 klubova, četiri iz Srbije (Partizan, Hemofarm, Radnički i Crvena zvezda), četiri iz Hrvatske (Cibona, Zadar, Cedevita, jedan nepoznat), dva iz Slovenije (Olimpija i Krka), dva iz BiH (Široki, Bosna), po jedan iz Crne Gore (Budućnost) i Češke (Nimburk).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: