Kamburov menja Lekića?

Napadač Crvene zvezde Dejan Lekić uskoro bi trebalo da postane član Rasinga iz Santandera, a njega bi umogao da zameni Martin Kamburov.

Izvor: JT

Petak, 11.06.2010.

10:42

Default images

Rasing je već poslao ponudu na Marakanu i čim dobije zeleno svetlo od čelnika kluba, odnosno bude usaglašena isplata obeštećenja od dva i po miliona evra, Lekić će otputovati u Španiju.

Trenutno najviše izgleda da Lekića zameni u Zvezdi ima Kamburov, napadač Lokomotive iz Sofije.

Kamburov je tokom bogate karijere igrao za Botev i Lokomotivu iz Plovdiva, Spartak Pleven, Al-Ahli iz Dubaija, Asteras Tripolis, a od januara prošle godine je član sofijskog kluba, i ujedno je odigrao 14 mečeva u dresu nacionalnog tima.

Lepo mišljenje o Kamburovu ima trener Crvene zvezde Ratko Dostasnić, koji ga dobro poznaje iz perioda kada je radio u Bugarskoj.

Preliminarni pregovori sa 29-godišnjim napadačem, kao i Lokomotivom, su već obavljeni, a čim bude stigao novac od transfera Lekića, očekuje se da će i taj transfer biti realizovan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: