Stevanović na pozajmici u Partizanu

Fudbalere Partizana u narednoj sezoni gotovo izvesno će pojačati povratnik u crno-beli tabor Ivan Stevanović, koji će doći na pozajmicu iz Sošoa.

Izvor: JT

Petak, 11.06.2010.

09:30

Default images

Posle godinu dana boravka u Francuskoj Stevanović će se vratiti u Partizan, pošto su čelnici Sošoa dali zeleno svetlo.

Čelnici Partizana su dogovorili skoro sve detalje jednogodišnje pozajmice Stevanovića, a to potvrđuju reči Darka Grubora, generalnog sekretara Partizana.

Smatram da smo završili 90 odsto posla, sa klubom smo se sporazumeli oko svih detalja, nedostaje još samo da nađemo zajednički jezik sa igračem, ali mislim da će to da bude u redu“, rekao je Grubor za „Sportski žurnal“.

Prema postignutom sporazumu deo plate bivšeg fudbalera čačanskog Borca i OFK Beograda, pokrivaće Sošo, a preostali Partizan, a zanimljivo je da su tokom predogova dve strane ostavile otvorenim mogućnost da sledećeg juna crno-beli otkupe Stevanovićev ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: