Srbija – Velika Britanija (17.00)

Odbojkašice Srbije u odbranu titule u Evropskoj ligi kreću iz Kladova gde ih u petak od 17 časova očekuje duel sa Velikom Britanijom.

Izvor: JT

Petak, 11.06.2010.

08:52

Default images

Iako je i prošle godine Evropska liga imala veliki značaj, sada ima još veči, jer će ovogodišnji pobednik izboriti direktan plasman na Gran Pri.

Srbija će prolaz na finalni turnir, koji će biti održan u Turskoj, tražiti u mečevima protiv Britanije, Rumunije i Bugarske u okviru grupe A.

Velika Britanija bi trebalo da bude prvi test onoga što smo uradili u prethodnom periodu, od početka priprema. Nadam se da će biti uspešan, u smislu da ćemo neke stvari koje smo vežbali proteklih dana pokazati na terenu. Ove utakmice treba da nam posluže kao prava provera za ono što nas očekuje u nastavku Evropske lige, odnosno za utakmice koje će odlučivati o konačnom plasmanu“, rekao je selektor srpskih odbojkašica Zoran Terzić.

Ekipu će protiv Britanki predvoditi kapiten Maja Ognjenović, koja je istakla da prve protivnice u ovogodišnjem izdanju Evropske lige sigurno važe za autsajdere u grupi A.

„Reprezentacija Britanije je sigurno jedan od autsajdera u našoj grupi. Ali to nikako ne treba da nas ohrabri u smislu da igramo opušteno i bez motiva. Sigurno je da ćemo priuštiti publici u Kladovu lepu odbojkašku predstavu i potruditi se da mečeve završimo maksimalnim rezultatom“, rekla je Ognjenovićeva.

Drugi meč između Srbije i Britanije na programu je u subotu od 16 časova, takođe u Kladovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: