Australijanac na probi u Partizanu

Australijanac srpskog porekla, Marko Radovanović, koji brani za amaterski klub Jarala, dolazi na probu u FK Partizan.

Izvor: B92, Gladstone Observer

Četvrtak, 10.06.2010.

14:32

Default images

Radovanović će u Srbiji provesti dva meseca, gde će pokušati da pronađe klub u Superligi ili Prvoj ligi Srbije, pre nego što se vrati da završi sezonu sa Jaralom.

Radovanović ima zakazanu probu u Partizanu, a mladi fudbaler istakao je želju da jednog dana, pored nastupa za srpski klub, bude i golman reprezentacije Srbije.

Ne mogu da kažem ništa zasigurno, ali sigurno ću dati sve od sebe i nadam se da će to biti dovoljno. Nadam se da ću uspeti. Uostalom koje dete ne sanja o tome da igra fudbal i da bude plaćeno za to?“, rekao je Radovanović.

Ipak, Radovanović je izjavio da to neće biti lak posao i da će konkurencija biti jaka, u kojoj god ligi bude eventualno igrao.

Svaka evropska liga će biti teška, zato što tamo sve ide prvo iz srca. Nebitno je u kojoj ligi ću da budem, to će svakako biti veoma dobro. Samo želim da steknem iskustvo i da vidim koliko mogu

Radovanović je karijeur počeo u Gledstonu, pre nego što je prešao u Klinton, a zatim u Kaprikorn Kuguarse gde je i počeo seniorsku karijeru. Na kraju 2006. godine postao je prvi golman Peninsula Pauera.

Partizan je nedavno prodao golmana Mladena Božovića mađarskom Videotonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: