Ziki i Novak u trećem kolu dublova

Srpski teniser Nenad Zimonić i Danijel Nestor, te Novak Đoković i Džonatan Erlih plasirali su se u treće kolo dublova Kvins turnira u Londonu.

Izvor: B92

Sreda, 09.06.2010.

22:24

Default images

Srpsko-kanadski dubl pobedio je Kena Skupskog i Kolina Fleminga sa 6:4, 3:6, 10:5, dok su Đoković i Erlih eliminisali Brazilce Bruna Soareša i Marsela Mela sa 7:6, 4:6, 10:3.

Zimonjić i Nestor, koji su postavljeni za prve nosioce, u trećem će kolu igrati protiv Amerikanca Mardija Fiša i Marka Noulsa sa Bahama, dok Đoković i Erlih još uvek ne znaju rivala.

To će najverovatnije biti drugi nosioci Vesli Mudi iz Južne Afrike i Dik Norman iz Belgije koje očekuje duel sa boljem iz duela u kojem se sastaju Francuzi Arno Klemon i Nikola Mahu i Španci Marsela Granoljers i Felisijana Lopesa.

Đoković je ranije u toku dana izborio plasman u treće kolo u konkurenciji singlova, posle pobede nad 96. igračem sveta Italijanom Paolom
Lorencijem od 6:3 i 6:3.


Turnir u Kvinsu igra se za ukupni nagradni fond od 750.000 evra, a Zimonjiću i Nestoru služi kao priprema pred odbranu titule na Vimbldonu.

Mečeve sa trećeg Gren slem turnira u sezoni moći ćete da gledate na TVB92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: