Vujošević: Nisu nam pomogle sudije

Partizan je lako eliminisao Crvenu zvezdu, a trener "crno-belih" Duško Vujošević pozvao je navijače da pomognu timu da osvoji devetu uzastopnu titulu.

Izvor: AK

Sreda, 09.06.2010.

21:50

Default images

Partizan je drugi meč kao gost u "Pioniru" dobio sa 85:74 čime se ispunila želja Vujoševića da tim u dva meča završi posao za večitim rivalom.

"Želeli smo da završimo posao sa Zvezdom u dva meča, posebno zbog ovako zgusnutog kalendara. Okrećemo se ka finalu sa Hemofarmom koje počinje u ponedeljak. Podsetio bih navijače da su nam prva i treća utakmica jako važne".

Prvi meč finalne serije igra se 14. juna, a svaki sledeći na dva dana.

"Znam da je ponedeljak radni dan, kao što znam i da je termin od 18 časova nezgodan, kao i da počinje Svetsko prvenstvo u fudbalu, ali se i nadam da sve to neće smanjiti interesovanje navijača za finale. Mnogo smo se borili za prednost domaćeg terena, nadam se da ćemo zajedno sa navijačima, uz veliko angažovanje, u finalu ostvariti željeni rezultat", rekao je Vujošević.

Iskusni stručnjak je o drugom meču polufinala sa Zvezdom prokomentarisao:

"Mislim da Zvezda protiv nas igra sa jako velikim motivom. Nije diskutabilna razlika u kvalitetu, ali ona se prenosi na parket samo ako se pokaže ista motivacija. Nas su ubedljive pobede nad Zvezdom u poslednje vreme izgleda opustile i slabo smo počeli meč. Ne smemo da dajemo foru protivniku, već da uvek pokazujemo angažman kao u Evroligi kada igramo protiv Barselone", rekao je Vujošević i odbacio insinuacije da je Partizan u polufinalu imao bilo kakvu pomoć sudija.

On nije želeo da detaljnije komentariše sudjenje, u meču u kojem je zbog dve tehničke greške zaradio isključenje u prvom poluvremenu, ali je rekao da mu se činilo da nije postojao isti sudijski kriterijum u sudjenju faulova, zbog čega je on reagovao i "emotivno i sračunato".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: