Krajinović sjajan u Košicama

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u četvrtfinale čelendžera u Košicama, pošto je u drugom kolu pobedio Nemaca Ditera Kindlamana rezultatom 6:2, 6:1.

Izvor: AK

Sreda, 09.06.2010.

17:48

Default images

Krajinović je odigrao izvanredan meč i gotovo je deklasirao 152. tenisera sveta, koji je bio postavljen za osmog nosioca.

Od prvog do poslednjeg poena mladi reprezentativac Srbije potpuno je kontrolisao sva dešavanja na terenu i Nemac ni u jednom trenutku nije imao šansu da ga ugrozi.

Plasmanom u četvrtfinale Krajinović je zaradio 15 poena i naredne sedmice biće nadomak plasmana medju 200 najboljih tenisera sveta.

Za ulazak u polufinale Krajinović će se boriti protiv 22-godinjeg Slovaka Miloslava Mečira (425. na ATP) koji je napravio veliko iznenađenje i sa 2:6, 6:4, 6:4 eliminisao drugog nosioca, Fabija Fonjinija iz Italije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: