Nova igra - Pogodi 11!

Vreme je da se igramo, neke igre znate, neke su nove, ovu do sada niste videli na B92...

Izvor: B92 Svet
Podeli

Tridesetdva selektora sa stručnim štabovima imaju puno posla na Svetskom prvenstvu. Cilj je iznenaditi protivnika, smisliti neku kadrovsku ili taktičku 'igricu' i ostvariti uspeh.

Na vama je samo da ih pročitate, da pogodite kojih jedanaest igrača počinje svaku utakmicu, i put do pobede i nagrada je pred vama.

Dakle, vi znate da će za Srbiju protiv Gane početi Stojković - Rukavina, Vidić, Ivanović, Obradović - Kačar, Stanković, Krasić, Kuzmanović, Jovanović - Žigić i tako i napišete.

Antić u protokol upiše Stojković - Ivanović, Vidić, Subotić, Kolarov - Stanković, Kuzmanović - Jovanović, Milijaš, Krasić - Mrđa i krenete da računate...

Pogodio šestoricu, neki od njih su mi bili 'sigurice', pogodio osmoricu iz Gane, imam 14 poena, neki ušli, neki zamenjeni... uostalom, izvolite!

Pogodi 11 na Specijalu SP 2010.

Sport

Srbija – Brazilke znaju zašto!

Ovih dana u Brazilu se na svim programima vrti reklama za njihov najpoznatiji brend koji proizvodi japanke, odnosno havajke, kako ih tamo zovu.

Fudbal utorak 8.06. 18:21

Koji je Mesijev omiljeni insekt?

Lionela Mesija mnogi smatraju pravim Maradoninim naslednikom, i zvanično je trenutno najbolji fudbaler sveta, ali ima problema u komunikaciji.

Fudbal utorak 8.06. 21:40

Mesut Ozil, budućnost Nemačke

Reprezentacija Nemačke imaće na Svetskom prvenstvu najmlađi tim, a među nekoliko nadolazećih zvezda nemačkog fudbala izdvaja se plejmejker Verdera Mesut Ozil.

Fudbal utorak 8.06. 21:39
strana 1 od 2 idi na stranu