DV: "Zvezda je jako motivisana"

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ocenio je da njegovi igrači nisu na najbolji način ušli u utakmicu sa Crvenom zvezdom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.06.2010.

21:31

Default images

Trener Partizana smatra da je "crno-bele" opustili ubedljiva pobeda u prethodnom večitom derbiju.

"Crvena zvezda je veliki klub, koji u svakom trenutku zaslužuje poseban respekt. Svaki derbi priča za sebe. Naš rival u polufinalu je jako motivisan i sigurno je da će se boriti makar za jednu pobedu", istakao je Vujošević.

Trener Partizana je naglasio da su "crveno-beli" potpuno rastereceno ušli u polufinalnu seriju plej-ofa i da to može da predstavlja njihov adut.

"Moramo da iz sebe izvučemo još više energije za nastavak borbi u plej-ofu", poručio je Vujošević i zahvalio se publici na podršci. 



Trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović čestitao je "crno-belima" na zasluženoj pobedi, uz napomenu da je presudio veći broj kvalitentih igrača na klupi protivnika:

"U utakmicu smo ušli sa željom da pružimo maksimum i sve je funkcionisalo prema našem dogorvou u prvih 25 minuta. Mislim da smo teško mogli više od ovoga što smo večeras pružili", rekao je Trifunović i dodao da povređeni kapiten Vuk Radivojević najverovatnije neće biti spreman ni za drugu poluifnalnu utakmicu koja je na programu u sredu.

Trifunović smatra da "crveno beli" nemaju puno razloga za tugu i nezadovoljstvo nakon poraza zaključivši da je na njemu i stručnom štabu da ekipu osveže i pripreme za sledeći duel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: