Poznat sastav PLS u sezoni 2010/11

Posle završetka takmičenja u sve četiri grupe Srpske lige kao i raspleta u Prvoj ligi Srbije poznat je spisak učesnika drugog ranga takmičenja u sezoni 2010/11.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.06.2010.

13:29

Default images

Iz Jelen Superlige ispali su Mladi radnik iz Požarevca i kruševački Napredak, iz srpskih liga stigli su beogradski BASK, kragujevačka Šumadija Radnički 1923, niški Sinđelić i Big Bul Bačinci.

Za dva mesta koja vode u elitni rang takmičenja boriće se klubovi iz četrnaest gradova u Srbiji. Beograd će imati četiri predstavnika, Novi Sad dva, ostali po jednog.

U Prvoj ligi Srbije igraće Napredak Kruševac, Mladi radnik Požarevac, Kolubara Lazarevac, Bežanija Beograd, Novi Sad, Teleoptik Zemun, Proleter Novi Sad, Srem Sremska Mitrovica, Novi Pazar, Banat Zrenjanin, Radnički Sombor, Zemun, Dinamo Vranje, Mladost Lučani, BASK Beograd, Šumadija Radnički 1923 Kragujevac, Sinđelić Niš i Big Bul Bačinci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: