Juniorima medalje, seniorima porazi

Proteklog vikenda održana su tri velika džudo takmičenja. Naši juniori osvojili su dve bronzane medalje na KE u Austriji, dok seniroi nisu bili uspešni.

Izvor: ÈŽ

Ponedeljak, 07.06.2010.

13:37

Default images

Na Kupu Evrope za muškarce i devojke do 20 godina u džudou, održanom u austrijskom Lajbnicu, srpski reprezentativci osvojili su dve bronzane medalje. U kategoriji od 73-81 kilograma, Aleksandar Kukolj je bio treći. Isti rezultat ostvarila je Julijana Savić u kategoriji od 40-44 kilograma.

Nastupili su još: Predrag Nikolajević, Pavle Radulović, Ilija Ciganović, Darko Ivančik, Ivana Jandrić, Mateja Glušac, Darko Stošić, Vladimir Gajić i Ana Ranđelović.

Seniorke su se takmičile na Svetskom kupu u Bukureštu. Od dve naše devojke bolja je bila Jovana Rogić, koja je u kategoriji do 57 kilograma prošla u drugo kolo. Ljiljana Savanović je u kategoriji do 48 kilograma poražena već u prvom kolu.

Seniori su nastupili u Madridu na Svetskom kupu. Nikola Milošević je ostvario najbolji rezultat od naših predstavnika, osvojivši drugo sedmo mesto u kategoriji do 90 kilograma. Miloš Mijalković je zaustavljen u provm kolu u kategoriji do 66 kilograma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: