Krasić na korak od Juvea

Kako prenose italijanski mediji, reprezentativac Srbije Miloš Krasić prva je meta torinskog Juventusa u letnjem prelaznom roku.

AYIzvor: B92, zvanični sajt Rusija
Podeli

Prema navodima Gazete delo sport, "bjankoneri" su u Moskvu poslali primamljivu ponudu, ali se ne zna da li je u pitanju suma od 15 miliona evra za srpskog napadača, koliko traži CSKA. Iako iz Juventusa nisu potvrdili tvrdnje, Tutosport je preno da su Rusi već pristali na ponudu i da je potpisivanje ugovora samo pitanje vremena.

Krasić je za B92 potvrdio da su u toku pregovori njegovog kluba sa Juventusom. Srpski reprezentativac je, međutim, skoncentrisan samo na dešavanja u Južnoj Africi.

"Znam da ljudi u Srbiji očekuju od nas puno. Idemo korak po korak, znamo šta narod očekuje od nas. Mislim da je dobro sto imamo pet dana da nađemo svoj mir i da se na pravi način pripremimo na ono što nas čeka na šampionatu", rekao je Krasić za B92 pred put reprezentacije u Južnu Afriku.

Tutosport je Krasića već nazvao "novim Nedvedom", dok se takođe potvrđuje da su pregovori u završnoj fazi i da su Italijani već postigli dogovor sa Krasićevim agentom Markom Naletićem.

Krasićeva plata u CSKA iznosila je 1,3 miliona evra po sezoni, a pretpostavlja se da će u Juventusu godišnje zarađivati najmanje dva miliona.

strana 1 od 4 idi na stranu