Robinjo + novac za Ibrahimovića

Mančester Siti spreman je da ponudi Barseloni Robinja i novac i zamenu za Zlatana Ibrahimovića.

Izvor: MT

Ponedeljak, 07.06.2010.

11:43

Default images

Brazilac je u januaru otišao u Santos na pozajmicu kako bi igrao redovno pred Svetsko Prvenstvo, nakon što je u Sitiju više bio rezerva.

Robinjo je nedavno izrazio nadu da može da ostane u Santosu, ali se veruje da je Siti zainteresovan da ga proda ili da ga uključi i u neki od letnjih transfera.

Kako piše brazilski „Sport“, 26-godišnji napadač mogao bi da bude deo ponude za Zlatana Ibrahimovića, koga menadžer Sitija Roberto Manćini izuzetno ceni, još od perioda kada mu je bio trener u Interu.

Prošlog leta često se pominjao Robinjov eventualni prelazak za Nou Kamp, a pošto Barselona traži novu opciju na levom krilu, Brazilac bi mogao da postane novi član katalonskog kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: