Milan Jovanić. "Ja bih u Partizan"

Milan Jovanić, golman subotičkog Spartaka, izjavio je za Danas da "želi dres Partizana".

Izvor: B92, Danas

Ponedeljak, 07.06.2010.

11:24

Default images

'Crno-beli' su ostali bez trojice golaman u ovom prelaznom roku, Mladen Božović je u Videotonu, raskinut je ugovor sa Darkom Božovićem, a Aleksandar Radosavljević je na 'transfer listi'. Golman subotičkog Spartaka, prvi 'pik' Partizana u letnjem prelaznom roku, kaže da bi u Humsku.

"Drago mi je što se Partizan zanima za mene. Bila bi mi velika čast da branim za naš najbolji klub. Oduvek navijam za 'crno-bele'," rekao je za Danas golman subotičke ekipe.

Jovanić je interesantan nekim klubovima iz inostranstva.

"Koliko znam, raspitivali su se holandski prvak Tvente, neke nemačke ekipe i jedan poljski klub, ali Partizan je za sada najkonkretniji i najuporniji. Možda i najbolje rešenje. Navijam za transfer u Humsku. Mislim da mi je potrebno da još neko vreme provedem u našem fudbalu, a kao golman Partizana bio bih još bliži oku inostranih skauta i menadžera, odnosno selektora Antića, pošto imam i reprezentativnih ambicija," kaže Jovanić.

Pre Spartaka Milan Jovanić je branio u Veterniku, Obiliću, Novom Sadu, Grafičaru i australijskom Pert Gloriju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: