KLS: Počinje plej-of

Prvim mečevima polufinalnih serija u ponedeljak počinje plej-of košarkaške Superlige Srbije.

Izvor: B92

Nedelja, 06.06.2010.

22:32

Default images

Najveći favorit za titulu je kao i prethodnih sezona Partizan koji u polufinalu igra protiv Crvene zvezde. Drugi polufinalni par čine vršački Hemofarm i kragujevački Radnički.

Duel beogradskih rivala počinje u 18 časova u 'Pioniru', dok Hemofarm od 19 časova u vršačkom 'Milenijumu' dočekuje Radnički. Polufinalne serije igraju se na dve pobede.

Druge utakmice biće odigrane već u sredu na parketima ekipa koje gostuju u prvim utakmicama, dok će eventualni treći mečevi biti odigrani u petak.

Finalna serija igra se na tri pobede i počinje u ponedeljak, 14. juna.

Trener 'crno-belih' Duško Vujošević izjavio je pred početak plej-ofa da će sve sem titule biti neuspeh za njegov tim. Sa druge strane, prvi trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović rekao je da je Zvezda plasmanom u plej-of ispunila cilj, i da u polufinalne mečeve ulazi rasterećeno s obzirom na kadrovske probleme.

'Večiti rivali' odigrali su ove sezone četiri meča, a tri su pripala košarkašima Partizana.

Sa druge strane, mnogo zanimljivije moglo bi da bude u duelu Hemofarma i Radničkog. Iako su vrščani veliki favoriti Radnički je ove sezone u četiri međusobna meča tri puta slavio. Trener Vrščana Željko Lukajić rekao je ipak da je takmičenje u plej-ofu potpuno druga priča.

Radnički je ove sezone najprijatnije iznenađenje kako NLB lige, tako i Superlige Srbije. Trener Kragujevčana Miroslav Nikolić rekao je pred polufinale da se njegov tim neće predati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: