ACB: Kaha Laboral eliminisao Real

Ekipa Kaha Laborala plasirala se u finale španske ACB lige, pošto je u majstorici polufinalne serije savladala Real Madrid sa 64:56.

Izvor: SO

Nedelja, 06.06.2010.

15:45

Default images

Rival timu iz Vitorije u borbi za titulu biće Barselona, koja je sa 3-0 u pobedama eliminisala Unikahu.

Novica Veličković je za ‘kraljevski’ klub ubacio 6 poena (3-9 iz igre, 29 min.) i 8 skokova, dok je Marko Jarić dao samo jedan poen (0-2 iz igre, 16 min.), uz 2 skoka.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Tijago Spliter sa 18 poena, 9 skokova i 4 asistencije, a Lijor Elijahu dao je 10 poena, uključujući i bitne koševe u trenucima kada se meč lomio. Teletović je takođe dao 10 poena, a Uertas je imao 8 poena i 5 asistencija.

U Realu su po 13 poena postigli Serhio Ljulj i Felipe Rejes, a ‘kraljevki’ klub bio je oslabljen neigranjem Horhea Garbahose.

Domaći tim vodio je tokom većeg dela meča između 5-10 poena razlike, ali je Real uspeo da preokrene i povede sa 51:50. Ipak, tada je tim Duška Ivanovića ponovo zaigrao vrlo čvrsto u odbrani, a u napadu je uglavnom spušta loptu u reket.

To je dalo rezultata jer je tim iz Vitorije ponovo napravio prednost, a poslednju priliku za povratak u meč Real je propustio nakon što je Ljulj promašio dve trojke u nizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: