Majkon, ipak, ne želi u Real

Fudbaler Intera Daglas Majkon odbacio je navode da će preći u Real Madrid i rekao da će rado ostati u italijanskom klubu dok mu ne istekne ugovor, 2014. godine.

Izvor: B92

Subota, 05.06.2010.

15:53

Default images

Majkon je rekao da će otići iz Intera samo ako predsednik Masimo Morati odluči da ga proda.

"Veoma sam srećan u klubu, navijači mogu da budu mirni jer neću otići iz Intera. Napustiću klub samo ako predsednik to bude želeo", rekao je Majkon.

Defanzivac brazilske reprezentacije je rekao da je Real Madrid jedini klub u koji bi otišao iz Intera. Dosadašnji trener Intera Žoze Murinjo je prošle nedelje postao trener "kraljevskog" kluba i mediji spekulišu da je Majkon prvi na listi želja portugalskog trenera.

"Nisam rekao da želim da predjem u Real Madrid. Rekao sam da bih ako uopšte nameravam da napustim moj klub, izabrao samo Real Madrid", rekao je on.

Majkon je ove sezone učestvovao u osvajanju tri trofeja - prvenstva i Kupa Italije i Lige šampiona. On je rekao da bi izabrao Real jer je "veoma sličan Interu", ali i jer bi bilo lepo da ponovo saradjuje sa Murinjom.

Majkon je sa reprezentacijom Brazila u Južnoj Africi, gde će "karioke" šesti put pokušati da osvoje Svetsko prvenstvo. Brazil će se na Mundijalu takmičiti u Grupi G sa selekcijama Obale Slonovače, Portugala i Severne Koreje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: