DV: "Dobar trening pred plej-of"

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ocenio je da je susret sa Metalcem predstavljao dobar trening za "crno-bele" pred početak plej-ofa.

Izvor: LB

Petak, 04.06.2010.

22:32

Default images

Partizan je u poslednjem kolu Superilige Srbije pobedio Metalac rezultatom 92:69.

"Želeli smo da pravilno rasporedimo minutažu, zaštitimo se od eventualnih povreda i ispunimo očekivanja publike, koja je u vedroj atmosferi ispratila meč. Mislim da je sve to dobar znak pred start doigravanja", istakao je Vujošević.

On je naglasio da su njegovi izabranici imali dobar pristup igri tokom celog meča i da su se opustili jedino u trećoj četvrtini.

"Stručni štab i igraci Partizana naučili su da se ne odnose prema protivniku, nego prema igri", poručio je Vujošević i dodao da su Valljevci tokom celog meča ravnopravni rival.

Trofejni stručnjak je napomenuo da je američki plejmejker Lester Mekejleb propustio duel sa Metalcem kako bi se odmorio pred završnicu sezone. On je, takođe, ocenio da je olakšavajuća okolnost za Partizan što će u polufinalu izbeći putovanja, pošto će im protivnik biti Crvena zvezda.

"Potrebna je doza opreza pred polufinale u kome smo favoriti. Što se drugog polufinalnog para tiče, mogu reći da je Radnički ekipa koja može da pobedi Vrščane, a to su dokazali tokom sezone", istakao je Vujošević.

Prema njegovim rečima veliki problem za Radnički biće potrošena energija i činjenica da su već ispunili svoj cilj.

"Smeta mi što se u medijima potencira da smo Hemofarm dobijali uvek na jednu loptu. Sve utakmice sa njima su bile veoma neizvesne, ali one su po pravilu dolazile izemeđu veoma bitnih mečeva za nas", podsetio je Vujošević.

Trener Metalca čestitao je "crno-belima" na pobedi i dodao da su njegovi izabranici u drugom poluvremenu uspeli da pariraju favorizovanom protivniku.

"Okončali smo veoma dobru sezonu u kojoj smo igrali u Superligi. Mislim da će nam to iskustvo biti od velike koristi u narednom periodu", zaključio je Simeunović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: