Verder doveo Marka Arnautovića

Uprava Verdera iz Bremena saopštila je da je taj fudbalski klub potpisao četvorogodišnji ugovor sa austrijskim reprezentativcem Markom Arnautovićem.

Izvor: LB

Petak, 04.06.2010.

18:35

Default images

"Drago nam je što smo na kraju pronašli zajednički jezik sa čelnicima Tventea i postigli ovaj dogovor. Arnautović ima ogroman potencijal i siguran sam da će on biti veoma važan igrač u našoj ekipi", rekao je Sportski direktor Verdera Klaus Alofs.

Bremen nije objavio finansijske detalje transfera mladog napadača, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u italijanskom Interu.

"On je mlad i veoma talentovan napadač, koji je već sada ima zavidno iskustvo", rekao je trener Verdera Tomas Šaf.

Arnautović je do sada upisao pet nastupa za reprezentaciju Austrije, ali je tokom prošle sezone imao velikih problema sa povredom i želi da se što pre dokaže u novom klubu.

Verder je poznat po odličnom radu sa mladim fudbalerima i smatram da je ovo pravi potez za moju karijeru”, istakao je 21-godišnji Arnautović.

Klub iz Bremena je ove godine došao do finala Kupa Nemačke, a takmičenje u Bundesligi su završili na trećem mestu, pa će imati priliku da se plasiraju u Ligu Šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: