Majkon želi transfer u Real Madrid

Desni bek Intera, brazilski reprezentativac Majkon, izjavio je da ovog leta želi da predje u ekipu madridskog Reala, preneli su španski mediji.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.06.2010.

20:42

Default images

Sportski dnevnik "As" tvrdi da je to gotovo već izvesno pošto ovaj odlični fudbaler želi da se pridruži treneru Žozeu Murinju.

"Igranje u Realu bila bi čast i velika prilika za moju karijeru, a jedan od motiva je i nastavak saradnje sa Murinjom. On je veliki trener. U Interu smo imali sjajan odnos i želim da ponovo igram pod njegovim vodjstvom", rekao je Majkon.

"Moj prioritet u ovom trenutku je Brazil. Smatram da smo u dobroj formi i da možemo da jurišamo na titulu", poručio je Majkon, koji će biti jedan od oslonaca selektora Dunge na predstojećoj svetskoj smotri fudbala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: