Delegacija VSS u Kragujevcu i Čačku

Delegacija Vaterpolo saveza Srbija (VSS) posetiće Kragujevac i Čačak u cilju promocije i omasovljenja trofejnog sporta, najavljeno je iz VSS-a.

Izvor: AY

Sreda, 02.06.2010.

13:39

Default images

U delegaciji se nalaze predsednik Stručnog saveta Nenad Manojlović, generalni sekretar Marko Stefanović i direktor Partizana Darko Udovičić. Predstavnici Saveza će sa čelnicima gradova, odnosno zaduženima za omladinu i sport u Kragujevcu i Čačku razgovarati o načinima poboljšanja uslova za prosperitet vaterpolo sporta na lokalnom nivou.

"Želja nam je da se deca upoznaju sa vaterpolom i da zavole ovaj sport, ali da bismo u tome i uspeli neophodno im je obezbediti uslove za rad. Nadamo se dobroj saradnji sa odgovornim ljudima iz Kragujevca i Ccačka. Namera Saveza je da pomogne razvoju našeg najtrofejnijeg ekipnog sporta i u ostalim gradovima Srbije ", poručio je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: