Pingvinsi "puštaju vodu"

Pitsburg Pingvinsi zatražili su pomoć od 250 studenata na važnom zadatku, a njihov jedini zadatak biće da znaju kako da povuku vodu na toalet šolji.

Izvor: B92

Sreda, 02.06.2010.

11:08

Default images

Bliži se završetak izgradnje Konzol Enerdži centra, Arene u kojoj će svoje mečeve igrati Pingvinsi. A, kao što je to slučaj sa svakom novom arenom ili stadionom, zvaničnici moraju da simultano puste vodu na svim toalet šoljama i pisoarima, kako bi bili sigurni da sve funkcioniše perfektno.

Pingvinsi su nazvali 10. jun „Dan studentskog povlačenja vode“ i to će biti deo programa podele karata đacima pod nazivom „Studentska gužva“.

Svi koji se nalaze u tom programu, mogu da se prijave za ovaj posao i da osvoje nagradu. Potrebno je samo da budu stariji od 18 godina.

Sve ukupno, vodu će povući u isto vreme 400 osoba, a pomoć će pružiti i svi zaposleni koji su radili na izgradnji arene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: