Mikec prvi na svetskoj rang listi

Srpski reprezentivac u streljaštvu Damir Mikec izbio je na prvo mesto svetske rang liste vazdušnim pištoljem posle Svetskog kupa u Fort Beningu gde je pobedio.

Izvor: JT

Utorak, 01.06.2010.

19:20

Default images

Mikec je na listi za april bio četvrti, a u disciplini MK pištolj sačuvao je četvrtu poziciju, iako je u Fort Beningnu propustio priliku da se nađe u finalu.

„Srećan sam zbog prvog mesta, biće lepo doći u Kovilovo na četvrti Svetski kup, od 28. juna do 4. jula, kao broj jedan“, rekao je Mikec.

U prvih deset na svetskim rang listama je i Jasna Šekarić koja je treća MK pištoljem, Lidija Mihajlović je sedma MK puškom trostav 3 puta 20 metaka, a najviše je napredovala Andrea Arsović, koja je osvojila bronzu u Fort Beningu vazdušnom puškom bronzu i na rang listi je, zbog toga, napredovala 45 mesta, sa 53. na osmo.

Bodove za svetsku rang listu upisala je i juniorka Bobana Veličković, koja je vazdušnim pištoljem bila 11. u Fort Benigu i odmah je došla na 31. mesto.

Stevan Pletikosić se osvajanjem 11. mesta MK puškom trostav u Fort Beningu, popeo za tri mesta, sa 21. na 18, dok mu je deseto mesto MK puškom 60 metaka ležeći donelo skok na rang listi za devet mesta, pošto je bio 27, a sada je 18. Zahvaljujući 14. mestu u Fort Beningu Dimitrije Grgić je sa 60. mesta došao do 36.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: