Osterajh: Srbiji isključenje sa SP?

FIFA će analizirati ponašanje srpskih navijača na meču Srbije i Novog Zelenda u Klagenfurtu, zbog čega Srbiji u najgorem slučaju preti čak i isključenje sa SP!

Izvor: AY

Ponedeljak, 31.05.2010.

10:51

Default images

Kako prenosi bečki dnevnik Osterajh, na teren su iz tabora srpskih pristalica doletale flaše viskija, baklje i drugi rekviziti, zbog čega će naš tim navodno biti pod dodatnim posmatranjem. "To su bile scene koje niko na SP ne želi da vidi. Srpski huligani su svojim ispadima prilikom poraza njihovog tima u Klagenfurtu izazvali zaprepašćenje", ističe list.

"FIFA namerava da sprovede istragu ovih ispada, i u najgorem slučaju Srbiji preti čak i isključenje sa Svetskog prvenstva", navodi se dalje u listu.

Bečki dnevnik prenosi izjavu selektora Srbije Radomira Antića koji je rekao da se radi o "akciji jedne male grupe i da se takvi incidenti neće ponavljati". U novom izdanju bečkog dnevnika se navodi i da je defanzivac Nemanja Vidić apelovao na navijače da spreče dalje incidente.

On je rekao da mu je žao zbog ostalih navijača i izrazio nadu da se radi o jedinstvenom incidentu.

Prema pisanju "Esterajha" u austrijskoj pokrajini Tirol trenutno svi strahuju od sledeće utakmice u kojoj u sredu 2. juna reprezentacija Srbije igra u Kufštajnu protiv Poljske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

249 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: