Partizan vraća Ivana Stevanovića?

Pitanje desnog beka prvak Srbije mogao bi da reši povratkom Ivana Stevanovića na pozajmicu iz Sošoa, piše Sportski žurnal.

Izvor: B92

Nedelja, 30.05.2010.

08:50

Default images

'Crno-beli' su tokom prethodnog proleća na poziciji desnog beka imali 'prinudno rešenje', štoper Srđa Knežević je igrao na boku a Radenko Kamberović koji je zimus angažovan nije ispunio očekivanja. Ovog leta u Humsku se vraćaju Siniša Stevanović i Aleksandar Miljković ali stručni štab Partizana traži još jednog beka, koji bi bio starter.

Stevanović je prošlog leta otišao u Francusku ali je zbog povrede ramena igrao malo. U prvom delu sezone upisao je šest nastupa za Sošo ali se kasnije nije pojavljivao u timu.

Ivan Stevanović je u Partizan došao iz OFK Beograda u leto 2008. godine, u domaćem prvenstvu igrao je za 'crno-bele' 26 utakmica a nastupio je i u devet mečeva u evropskim kupovima. Rođen je 24. juna 1983. godine.

Prepreku povratku Stevanovića u Partizan predstavlja njegova plata pa Sportski žurnal piše da klubovi pregovaraju o tome ko bi i koliko plaćao igrača tokom pozajmice.
www.partizan.rs
Partizan traži i levog beka, s obzirom na to da će Lomić skoro sigurno u inostranstvo a prvi 'pik', reprezentativac Ugande Džozef Kizito još uvek nije razgovarao sa ljudima iz Humske.

Vojvodina, čiji je Kizito član bio do ovog leta, smatra ga svojim fudbalerom i pored toga što nije igrao tokom sezone zbog nesuglasica sa upravom novosadskog kluba. Albert Nađ, čovek zadužen za dovođenje igrača u Partizan, kaže da je Kizito slobodan igrač ali i da "je od ideje do realizacije dug put".

'Crno-beli' su raskinuli ugovor sa golmanom Darkom Božovićem, sa pozajmice Metalcu vraća se mladi reprezentativac Živko Živković a u slučaju da Mladen Božović ode iz Humske (interesuju se, navodno, neki klubovi iz Nemačke) bio bi angažovan još jedan čuvar mreže.

Pominjan je Subotičanin Jovanić ali se čini da njegov transfer nije toliko izgledan.

Partizan će pripreme za novu sezonu početi 14. juna a ideja trenera Stanojevića je da već tada ima jasnu sliku na koje će igrače moći da računa u novoj sezoni.

Do sada su iz Humske otišli Srđa Knežević (Legija, Poljska) i Darko Božović a sa pozajmica vraćeni Siniša Stevanović, Miljković i Živković. U Beograd će i Miloš Bogunović koji je šest meseci proeo u Kadizu, u Španiji, a sa prvim timom radiće i dvojica mladih fudbalera, štoper Matija Nastasić i napadač Marko Šćepović.

Najavljeni su i odlasci reprezentativca Radosava Petrovića i napadača Lamina Dijare a pominju se dolasci fudbalera iz Afrike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: