Rukometaši se spremaju za Češku

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković saoštio je spisak igrača za drugu fazu priprema za duele sa Češkom u baražu za odlazak na SP u Švedsku.

Izvor: MT

Subota, 29.05.2010.

14:36

Default images

Vuković je na pripreme u Ečkoj kod Zrenjanina pozvao 17 igrača uz pet zamena.

Reprezentativci će se okupiti u ponedeljak u Beogradu, a 5. juna će igrati kontrolnu utakmicu sa Mađarskom u Zrenjaninu. Potom će se tri dana pripremati u Vrnjačkoj Banji.

Prvi meč sa Češkom Srbija će igrati 12. juna u Nišu, dok je revanš na programu 19. juna u Plzenu.

Na Vukovićevom spisku nalaze se:

Golmani: Darko Stanić (Koper, Slovenija), Dragan Marjanac (PIK Segedin, Mađarska), Dimitrije Pejanović (Torevihea, Španija).

Leva krila: Ivan Nikčević (Navara, Španija), Dobrivoje Marković (Kvenka, Španija).

Desna krila: Žikica Milosavljević (Valjadolid, Španija), Rajko Prodanović (Antekera, Španija).

Bekovi: Žarko Šešum (Vesprem), Momir Rnić (Gorenje), Uroš Mitrović (Kretej, Francuska), Nemanja Pribak (Kolubara), Marko Vujin (Vesprem, Mađarska), Vukašin Rajković (Handbold, Danska), Ivan Stanković (Aragon, Španija).

Pivotmeni: Rastko Stojković (Vive Kjelce, Poljska), Milutin Dragićević (Silkeborg, Danska), Uroš Vilovski (Vesprem, Mađarska).

Rezerve: Vladica Stojanović (Tuluz, Francuska), Bojan Beljanski (Arate, Španija), Jožef Holpert (Crvenka), David Rašić (Kolubara), Dragan Tubić (Vive Kjelce, Poljska).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: