Miranović novi trener Spartaka

Dragan Miranović postavljen je za novog trenera FK Spartak iz Subotice, objavio je „Sportski žurnal“ u subotu.

Izvor: MT

Subota, 29.05.2010.

11:56

Default images

Miranović je na toj poziciji nalsedio Zorana Milinkovića koji je preuzeo ekipu novosadske Vojvodine.

Miranović je bivši fudbaler Spartaka koji je trenersku karijeru započeo i vodio u Južnoj Americi gde je trenirao klubove u Kolumbiji, Peruu, Boliviji i Ekvadoru.

Miranović se u Spartak, za koji je igrao 11 godina, vratio posle 22 godine provedene u Južnoj Americi i poseduje profi licencu koju je FSS verifikovao.

Potpredsednik Spartaka Željko Knežević rekao je da nije bilo previše dilema tokom izbora novog trenera.

Nismo se dugo lomili u izboru trenera, bilo je više kandidata, potom smo konkurs sveli na dvojicu i juče je konačno sve prelomljeno. Maksimalnu podršku dobio je Dragan Miranović, verujemo da će Spartak Zlatibor voda nastaviti putem koji je transiran i da ćemo na evropskoj sceni i u sledećem prvenstvu imati šta da pokažemo našim navijačima“, rekao je Knežević.

Sportski direktor Miodrag Morača veruje da će Miranović biti uspešan sa Spartakom.

Sklopili smo dogovor na 1+1 godinu. Detalje ćemo još utvrditi kada dođe u Suboticu, najverovatnije u prvoj nedelji juna .Znamo koliko je bio uspešan radeći svoj posao u Južnoj Americi, a verujemo da će tako biti i u Srbiji“, rekao je Morača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: