Borovčanin održao otvoreni trening

U Esenu je održan otvoreni trening u kome su učestvovali bokseri koji će u subotu nastupiti na stadionu Šalkea, među njima i naš Nenad Borovčanin.

Izvor: AY

Četvrtak, 27.05.2010.

15:09

Default images

Najviše pažnje prisutnih svakako je privuklo pojavljivanje Vitalija Klicka, aktuelnog šampiona sveta teške kategorije u WBC verziji, koji u subotu brani titulu protiv Poljaka Alberta Sožnovskog. Borovčanin, koji će nastupiti u uvodnom meču pred borbu za titulu, odradio je predstavljanje sa Fricom Zdunekom.

Velika je čast boksovati u programu jednog od najboljih i najpopularnijih boksera današnjice, Vitalija Klička. Ovo je šansa da pokažem svoje boksersko umeće, ali i da opravdam Vitalijevo poverenje da boksujem baš u njegovom programu. Raduje me i činjenica da će moja borba biti u Intrenacionalnom tv programu odmah pred Kličkovu borbu,t ako da ću sa zadovoljstvom pokazati celom svetu šta znam i umem i s ponosom izaći na ring kao Srbin", rekao je Borovčanin.

Nakon Nenada u ring je usao Vitali Kličko, koji je najavio pobedu u subotu:

„Ponavljam još jednom da Sožnovski nije Muhamed Ali ili Majk Tajson, ali je bokser željan uspeha i dokazivanja u ringu. Znam da mu je ovo životna šansa i da je jako motivisan da me pobedi, ali on to ne može uraditi, kao ni bilo ko drugi na svetu. Titula ostaje kod mene, a u to ćete se uveriti u subotu. U odličnoj sam formi, jer smo 4 nedelje proveli na Tirolu, a u ovoj sedmici samo pripremamo taktiku na treninzima, koja će biti dovoljna da dokaže da sam najbolji“, izjavio je Kličko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: