Rednap ne prodaje Modrića

Trener Totenhema Hari Rednap rekao je da ne namerava da proda Luku Modrića.

Izvor: AY

Četvrtak, 27.05.2010.

12:19

Default images

Mediji su prethodnih dana naveli da bi Mančester junajted mogao da ponudi Totenhemu 25 miliona funti za Modrića, a da bi uprava londonskog kluba kao zamenu za hrvatskog fudbalera mogla da angažuje igrača Čelsija Džoa Kola. "Nema šanse da se to desi. Luka je važan igrač u našem timu. Svi znaju šta mislim o njemu. Ako želite da postižete dobre rezultate, ne smete nikome prodavati svoje najbolje igrače", rekao je Rednap za list San.

"Imam odličnu ekipu i Luka Modrić će ostati njen član", naglasio je on.

Totenhem je takmičenje u Premijer ligi završio na četvrtom mestu i sledeće sezone igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Modrić je nedavno izjavio da namerava da se sa klubom plasira u grupnu fazu najelitnijeg evropskog takmičenja.

"Ovo je velika stvar za nas. Ako se kvalifikujemo u grupnu fazu Lige šampiona, klub će mnogo napredovati", rekao je Modrić za klupski časopis.

Rednap je odbacio navode da će klub pokušati da dovede fudbalera Mančester sitija Stivena Ajrlenda, kao i defanzivca Boltona Gerija Kejhila.

"Stiven je nesumljivo dobar igrač, ali imamo mnogo fudbalera na toj poziciji. Poštujem ga, ali nećemo pokušati da ga dovedemo. Takođe, oduvek sam mislio da je Kejhil dobar fudbaler, ali zadovoljan sam odbranom našeg tima", rekao je Rednap.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: