Peras u Valensiji,Spahija u Feneru

Nakon odlaska Nevena Spahije, prva želja ekipe koja će naredne godine igrati Evrolige je Velimir Perasović.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.05.2010.

12:16

Default images

Kako prenose hrvatski mediji, aktuelni trener Cibone, Velimir Perasović broji poslednje dane i utakmice u Zagrebu. Čelnici Valensije, odnosno ekipe "Pauer Elektroniks" ponudili su treneru koji je sa mnogo umeća vodio "Cibose" kroz katastrofalnu finansijsku godinu, preko 400 hiljada evra.

Dodatni bonus za "narandžaste" je i činjenica da je Amerikanac Gordon, koji je odigrao fantastičnu sezonu, i uz Marka Tomasa bio prva "violina" Cibone najavio da bi krenuo za svojim trenerom.

Neven Spahija je nakon eliminacije iz plej ofa ACB lige raskinuo ugovor sa Valensijom. Iako pojedini hrvatski i grčki mediji najavljuju da bi ovaj trener mogao u Atinu, na teško zamenjljivo mesto velikog Željka Obradovića ( i to samo ako srpski trener bude želeo da napusti PAO) gotov sigurno nekadašnji trener Makabija, TAU... potpisaće možda još u četvrtak ugovor sa Fenerbahčeom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: