Zvezdi smanjena kazna

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije usvojila je žalbu Crvene zvezde i smanjila kaznu sa pet na tri utakmice igranja bez publike.

Izvor: NK

Utorak, 25.05.2010.

23:27

Default images

S obzirom da su „crveno-beli“ već odigrali tri meča bez prisustva navijača, u novu sezonu ući će praćeni podrškom sa tribina.

Disciplinska komisija FSS kaznila je 19. aprila Zvezdu sa pet prvenstvenih ili kup mečeva bez prisustva gledalaca na svom stadionu zbog prekršaja počinjenih na utakmici polufinala Lav Kupa Srbije protiv OFK Beograda.

Na toj utakmici došlo je do incidenata na severnoj tribini prilikom kojih je jedan navijač ranjen iz vatrenog oružja.

Vraća se Koroman?

BB
Iz Crvene zvezde stiže još jedna interesantna vest. U klub iz Ljutice Bogdana mogao bi da se vrati Ognjen Koroman.

"Povratak Koromana Zvezdi bi mnogo značio. Videćemo kakve su mu obaveze u Inčonu, jer ima ugovor još godinu dana. Ali, znam da je njemu Zvezda uvek negde u planovima", rekao je sportski direktor Ivan Adžić.

On je istakao i da Ratko Dostanić ima poverenje uprave da nastavi trenerski posao.

"Dostanić ostaje trener. Ima naše puno poverenje, postoji plan rada i želja da se u kvalitetu popnemo stepenicu više. Ali, o tom-potom", kaže Adžić.

Sportski direktor „crveno-belih“ nije mogao da kaže da li će kapiten Nikola Lazetić ostati i naredne sezone. Problem je, naravno, novac.

"Nikola ima izuzetno visok ugovor, a mi u ovom času ne znamo tačno kakav će nam budžet biti za narednu sezonu. Tu se javlja disproporcija. Imamo želju da ga zadržimo s tim da ćemo ovih dana prvo da napravimo plan, pa tek onda da pričamo sa Nikolom", rekao je Adžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: