Ivanović u idealnom timu sezone!

Fudbaler Čelsija i srpski reprezentativac Branislav Ivanović nalazi se u timu sezone u izboru veb sajta Goal.com.

Izvor: NK

Utorak, 25.05.2010.

23:10

Default images

Stručni žiri ovog veb portala smatra je je idealna postavka 4-4-2.

Osim Ivanovića sezonu su obeležili Viktor Valdes, Ćavi Fernandes i Lionel Mesi (Barselona), Lusio, Valter Samjuel, Havijer Zaneti i Dijego Milito (Inter), Frenk Lampard (Čelsi), Vejn Runi (Mančester Junajted) i Arjen Roben (Bajern Minhen).

Za Ivanovića se navodi da je „tihi čovek u odbrani Čelsija i jedan od najzaslužnijih za duplu krunu ’plavaca’. Za kratko vreme pobrao je simpatije i poštovanje veće nego bilo koji drugi fudbaler u zadnjoj liniji šampiona Engleske“. Srpski reprezentativac se takođe nalazi i u idealnom timu Premijer lige što je još jedno važno priznanje za odlične partije ove sezone.

Najveći broj igrača u idealnom timu je iz milanskog Intera, sasvim logično. „Neroazuri“ su odigrali najbolju sezonu u istoriji kluba osvojivši triplu krunu, a svakako najvažniji trofej je u Ligi šampiona do koga su došli pobedom nad minhenskim Bajernom rezultatom 2:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: